Biorezonanta magnetica

Biorezonanta pleaca de la premisa ca fiecare corp uman emite un camp energetic. Tot mai mult se vorbeste astazi despre faptul ca suntem fiinte bioenergetice. Acest camp energetic uman are o anumita rezonanta, o biorezonanta care este specifica fiecarui individ. Ea poate si este influentata de starea de sanatate sau de boala.
Aparatele de biorezonanta sunt sensibile si pot detecta aceasta rezonanta a campului energetic uman pe care o transmit calculatorului printr-un sistem de senzori. Acesta o prelucreaza printr-un soft specializat, pune un diagnostic si propune si un tratament.

La Centrul Medreflex Line va oferim o metoda de diagnosticare eficienta si, dupa parerea mea, mai buna decat biorezonanta: Termografia. Iata cateva dintre motivele pentru care consideram ca termografia este mai eficienta decat biorezonanta:

1. Are un domeniu de investigatie mult mai bine studiat si definit de care fizica: domeniul radiatiilor infrarosii cu lungimi de unda exact cunoscute.

2. Opereaza cu un parametru palpabil, masurabil, temperatura corpului uman. Principiul sau este urmatorul: orice boala modifica temperatura organului bolnav. Unele boli cresc temperatura, altele o scad.

3. Are un instrument de masura concret, masurabil, si anume gradientul de temperatura. Acesta reprezinta diferenta de temperatura dintre un tesut normal si unul bolnav.

Din aceste motive eu recomand si practic Termografia, considerand-o superioara biorezonantei magnetice .

dr. Petre Muresan
medic primar Medicina generala-Medicina de familie
atestate in Homeopatie si Ultrasonografie generala
studii aprofundate de Medicina estetica homeopata si Termografie